Проект реконструкції станції технічного обслуговування «Гараж» на вул. Паризької Комуни, 1 в м. Дніпро з розробкою агрегатної дільниці - Домнишев, Олександр Олександрович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування «Гараж» на вул. Паризької Комуни, 1 в м. Дніпро з розробкою агрегатної дільниці
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО