Взаємозв'язок трансгуманізму та метамодерну : перспективи співіснування в сучасному світі - Рожнев, О. В.; Шабанова, Ю. О. (НТУ ДП, 2024)
Коли ми звертаємо увагу на зв'язок між трансгуманізмом та метамодерном, відкривається широке поле можливостей для рефлексії над сучасними викликами та способами їх вирішення. Трансгуманізм, який пропонує використання передових технологій для покращення людського життя, втілює ідею постійного розвитку та вдосконалення. Метамодерн, в свою чергу, звертається до комплексного підходу до проблем, відкриваючи нові шляхи для культурної та філософської творчості.
Keywords: трансгуманізм; метамодерн