Визначення значень коефіцієнтів вилучення класів крупності вугільних шламів у згущений продукт класифікаційних гідроциклонів - Полулях, О. Д.; Моісеєнко, О. В.; Полулях, Д. О. (My University, 2018)
Визначені коефіцієнти вилучення класів крупності вугільних шламів у згущений продукт класифікаційних гідроциклонів діаметром 100, 150, 250, 350, 500, 630, 710 і 1000 мм. Запропонована методика розрахунку гранулометричних складів згущеного і зливного продуктів гідроциклонів з застосуванням коефіцієнтів вилучення, використовуючи які, та фракційні склади класів крупності рядового вугілля можливо визначити фракційні склади продуктів класифікації.

Определены коэффициенты извлечения классов крупности угольных шламов в сгущенный продукт классификационных гидроциклонов диаметром 100, 150, 250, 350, 500, 630, 710 и 1000 мм. Предложена методика расчета гранулометрических составов сгущенного и сливного продуктов гидроциклонов с применением коэффициентов извлечения классов крупности в сгущенный продукт, используя которые и фракционные составы классов крупности рядового угля можно определить фракционные составы продуктов классификации.

The coal slurry size classes extraction coefficients into a classification hydrocyclones underflow product of 100, 150, 250, 350, 500, 630, 710 and 1000 mm in diameter are determined. A technique is proposed for the underflow and overflow hydrocyclones granulometric compositions calculating with size classes extracting coefficients into an underflow product, using fractional compositions of feed coal can determine the fractional compositions of products classification.
Keywords: ВП «Укрндівуглезбагачення» ДП «НТЦ «Вуглеінновація»; НТУ "Дніпровська політехніка"; наукова публікація НТУ "Дніпровська політехніка" 2018; кафедра технологічного інжинірингу переробки матеріалів; гравітаційна сепарація; коефіцієнти вилучення класів крупності вугільних шламів