Комплексна система захисту інформації інформаційно-телекомунікаційної системи відділення ТОВ "Ukr-Delivery" - Астафуров, Роман Антонович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі розглянуто, обстеження на ОІД, середовище користувачів, класифікацію інформації в компанії, аналіз загроз та вразливостей, розробили політику безпеки інформації. В результаті проведеного дослідження виявлено всю структуру захисту інформації на підприємстві, та основні поняття ІТС.
Keywords: КОМПЛЕКСНА СИСТЕМА ЗАХИСТУ ІНФОРМАЦІЇ, ОБ`ЄКТ ІНФОРМАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ, МОДЕЛЬ ЗАГРОЗ, МОДЕЛЬ ПОРУШНИКА, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, ІНФОРМАЦІЙНО-ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНА СИСТЕМА