Місце та роль інноваційної політики у загальній стратегії розвитку - Яворська, Ж. Б. (Видавництво НГУ, 2012)
Сучасні економічні реалії створюють для більшості підприємств середовище високої конкуренції, яке вимагає від них спроможності створювати конкурентоздатну продукцію. Якісна, конкурентоспроможна продукція створюється завдяки впровадженню новацій – суттєво нових методів і засобів здійснення виробничої та підприємницької діяльності.
Keywords: інноваційна модель розвитку; інноваційна політика