Метод розрахунку стійкості секції механізованого кріплення при взаємодії з породами підошви - Мовчан, Ігор Дмитрович; Лапко, Віктор Вікторович (Видавництво НТУ "ДП", 2023)
Розглядаються метод побудови моделі за допомогою програмного забезпечення SolidWorks та результати розрахунків взаємодії основи механізованого кріплення з породами підошви.
Keywords: метод розрахунку; стійкість; кріплення