Удосконалення технічних засобів випробування свердловин для умов Прилуцького родовища - Юрчишин, Данило Володимирович (НТУ "ДП", 2023)
Практична значимість кваліфікаційної роботи – удосконалення технічних засобів випробування свердловин в умовах Прилуцького родовища допоможе встановити більш точні дані щодо запасів вуглеводнів та допоможе швидше розпочати іх видобуток, що позитивно позначиться на економічному стані України, збільшивши власні запаси вуглеводнів та покращити енергетичну незалежність країни.
Keywords: СВЕРДЛОВИНА, БУРОВА УСТАНОВКА, ПОРОДОРУЙНУЮЧИЙ ІНСТРУМЕНТ, ТЕХНОЛОГІЯ БУРІННЯ, ЦЕМЕНТУВАННЯ, ПРОМИВАЛЬНА РІДИНА, ОСВОЄННЯ.