Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління зовнішньоекономічною діяльністю (за матеріалами ТОВ «Олійноекстракційний завод «Прилуки») - Прилуцька, Дар'я Дмитрівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: дослідхено теоретичні основи підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізувано основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності ТОВ «Олійноекстракційний завод «Прилуки»; досліджено існуючу систему управління якістю при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства; обґрунтувано управлінські рішення щодо впровадження системи управління якістю ISO 9001:2015 на підприємстві ТОВ «Олійноекстракційний завод «Прилуки» з метою забезпечення його ефективної зовнішньоекономічної діяльності
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2022. Об’єктом розроблення виступає процес управління зовнішньоекономічною діяльністю підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень щодо підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: дослідхено теоретичні основи підвищення ефективності зовнішньоекономічної діяльності підприємства; проаналізувано основні техніко-економічні та фінансові показники діяльності ТОВ «Олійноекстракційний завод «Прилуки»; досліджено існуючу систему управління якістю при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності підприємства; обґрунтувано управлінські рішення щодо впровадження системи управління якістю ISO 9001:2015 на підприємстві ТОВ «Олійноекстракційний завод «Прилуки» з метою забезпечення його ефективної зовнішньоекономічної діяльності
Keywords: ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ, ПІДПРИЄМСТВО