Щодо подолання корупції в системі органів державного контролю у галузі охорони навколишнього природного середовища (за результатами соціологічного опитування) - Легеза, Юлія Олександрівна (My University, 2014)
В Україні не раціональне використання природних ресурсів, недосконалість законодавчої бази про адміністративні правопорушення у сфері охорони довкілля, відворотність винної особи від відповідальності за спричинення шкоди природі.
Keywords: корупція; коррупция; научная публикация НГУ 2014; наукова публікація НГУ 2014; органи державного контролю та нагляду; органы госудаственного контроля и надзора; охрана окружающей среды; охорона навколишнього середовища; социологическое исследование; соціологічне дослідження