Відносини Україна - ЄС в контексті Угоди про Асоціацію - Майдебура, Валентина Віталіївна (My University, 2023)
Дослідження та аналіз впливу Угоди про Асоціацію на податкову політику України, визначенні ефективності цієї політики та розробці рекомендацій для її покращення на основі досвіду країн Європейського Союзу.
Keywords: УГОДА ПРО АСОЦІАЦІЮ; ПОДАТКОВА ПОЛІТИКА; ІМПЛЕМЕНТАЦІЯ; ДИРЕКТИВА; АДАПТАЦІЯ; АДМІНІСТРУВАННЯ ПОДАТКІВ; ПОДАТКОВА СИСТЕМА; ЕФЕКТИВНІСТЬ ПОДАТКОВОЇ ПОЛІТИКИ; ВОЄННИЙ СТАН