Імідж ресторану як фактор впливу на споживчий вибір - Федорова, Анастасія; Язіна, Вікторія (My University, 2023)
Сучасна гастрономія переживає конкурентну боротьбу, де кожен ресторан прагне здобути увагу та лояльність клієнтів. Успіх закладів ресторанного господарства та інших підприємств і організацій певною мірою залежить від їхнього іміджу. Імідж компанії можна розглядати як її образ і репутацію в очах широкої громадськості. Він охоплює всі важливі аспекти, що інформують цільову аудиторію про діяльність і результати роботи компанії.
Keywords: ресторанний бізнес; імідж компанії