Cистема управління інформаційною безпекою сільськогосподарського підприємства «Чумаки» - Біжко, Іван Сергійович (My University, 2023)
У роботі обрано заходи для захисту цінних активів, надано рекомендації щодо впровадження цих заходів, та визначено їх ефективність. Призначено відповідальних осіб за функціонування СУІБ , а також визначено роль керівництва в СУІБ.
Keywords: ПОЛІТИКА БЕЗПЕКИ ІНФОРМАЦІЇ, СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ІНФОРМАЦІЙНОЮ БЕЗПЕКОЮ, ІНФОРМАЦІЙНА БЕЗПЕКА, СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЗАХИСТ ІНФОРМАЦІЇ