Обрунтування структури IoT системи КНП «Шахтарська міська лікарня» з використанням чатботу - Кривленя Нікіта Юрійович (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня магістра студента / Кривлені Нікіти Юрійовича академічної групи 123м-24-1 спеціальності 123 Комп’ютерна інженерія. Метою дослідження є обґрунтування та розробка структури IoT– системи КНП «Шахтарська міська лікарня» з використанням чатбота на основі теорії масового обслуговування для автоматизації процесу запису пацієнтів при мінімальних витратах ресурсів та заданому рівні якості обслуговування.
Keywords: iot–системи; чатбот; теорія масового обслуговування; telegram; mongodb