Формування організаційної культури як інструменту управління - Дьоміна, Світлана Анатоліївна (My University, 2023)
Розроблено та обґрунтувано шляхи формування та розвитку організаційної культури публічного управління, а також визначено методичні підходи щодо їхнього упровадження в практику публічного управління України в сучасних умовах
Keywords: ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА; СИСТЕМА УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ; КАДРОВА ПОЛІТИКА; ПУБЛІЧНИЙ СЛУЖБОВЕЦЬ; ОРГАНИ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ; ПРОФЕСІОНАЛІЗМ; ПРОФЕСІОНАЛІЗАЦІЯ ДІЯЛЬНОСТІ ПУБЛІЧНИХ СЛУЖБОВЦІВ; ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ