Дослідження показників якості вугілля пласта d4 блока № 12 «Шахтоуправління «Покровське» - Ромушкіна, Анастасія Віталіївна (My University, 2020)
Об’єкт дослідження - вугільний пласт d4 блоку №12 Шахтоуправління «Покровське». Предмет дослідження - якісні показники вугілля пласта d4 блока №12 Красноармійського геолого-промислового району. Мета роботи – вивчення та аналіз закономірностей зміни показників якості вугілля пласта d4 в межах шахтного поля блоку №12, які впливають на кондиційність вугілля.
Keywords: ШАХТНЕ ПОЛЕ; ВУГІЛЛЯ; СІРКА; ЗОЛА; ПОТУЖНІСТЬ; КОРЕЛЯЦІЙНИЙ ЗВ’ЯЗОК; ЛІНІЙНІ РІВНЯННЯ РЕГРЕСІЇ