Використання металевого скла в одязі для покращення його витривалості та стійкості - Савицький І. Д. (НТУ «ДП», 2024)
Металеве скло, або аморфний метал, це інноваційний матеріал, який стрімко привертає увагу завдяки своїм унікальним властивостям. Його структура, на відміну від звичайних металів, не кристалічна, а аморфна, як у скла, що забезпечує особливу міцність, легкість і стійкість до корозії.
Keywords: металеве скло; аморфний метал; сплави металевого скла