Людський капітал : проблеми та перспективи - Прушківська, Е. В.; Переверзєва, А. В. (Економічний вісник НГУ, 2007)
У статті досліджується стан, основні проблеми та перспективи розвитку людського капіталу, визначаються властивості, притаманні цій економічній категорії. Дається обґрунтування основних видів знань як важливої компоненти освітнього потенціалу.

The state, basic problems and prospects of development of human capital, is researched in the article, properties inherent to this economic category are determined. The ground of basic types of knowledges is given as important components of educational potential.
Keywords: економічна теорія; людський капітал; освітній потенціал