Удосконалення діяльності пресслужб в органах місцевого самоврядування - Раковець, Вероніка Геннадіївна (My University, 2023)
Дослідження особливостей функціонування пресслужб в органах місцевого самоврядування в Україні в умовах правового режиму воєнного стану та визначення напрямів удосконалення діяльності пресслужби Дніпропетровської обласної ради.
Keywords: МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ; ЦИФРОВІЗАЦІЯ; ДЕПАРТАМЕНТ; ПРЕССЛУЖБА; ІНФОРМАЦІЯ; КОМУНІКАЦІЇ; ПРЕССЕКРЕТАР; ЗМІ