Розробка програми просування послуг на споживчому ринку - Нужна, Анастасія (My University, 2019)
В кваліфікаційній магістерській роботі метою дослідження є вивчення теоретико-методичних питань з дослідження особливостей методів просування послуг малого підприємства на нішових ринках в умовах високої цінової конкуренції. Положення, що захищаються в кваліфікаційній магістерській роботі: для просування послуг невеликого підприємства, що працює на нішовому споживчому ринку в умовах нестабільності попиту і високої цінової конкуренції, є доцільною стратегія інформаційної мотивації з підвищенням залученості.