Розробка робочого проєкту вертикального ківшевого підйомника продуктивністю - Макор’ян Кирило Вікторович (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Макор’яна Кирило Вікторовича академічної групи 133-18-1 спеціальності 133 Галузеве машинобудування. Метою роботи є створення комплекту робочої конструкторської документації для подальшого виготовлення по ній ковшового елеватору продуктивністю.
Keywords: ковшовий елеватор; зерно; вантаж; вертикальне транспортування вантажу; ківші; електродвигун; стрічка; тяговий орган