Підвищення ефективності доставки овочів та фруктів за рахунок раціоналізації роботи рухомого складу (на прикладі ТОВ «ПРОНІТО») - Власенко, Д.Ю. (My University, 2024)
Мета дослідження – підвищення ефективності доставки овочів та фруктів клієнтам ТОВ «ПРОНІТО» за рахунок раціоналізації роботи рухомого складу транспортної компанії.
Keywords: РОЗПОДІЛЬЧИЙ СКЛАД; МІСЦЕ РОЗТАШУВАННЯ; НАВАНТАЖУВАЛЬНО-РОЗВАНТАЖУВАЛЬНИЙ МЕХАНІЗМ; МАРШРУТИЗАЦІЯ; ЕКОНОМІЧНИХ ЕФЕКТ