Розробка шляхів оптимізації діяльності підприємства в умовах ризику з використанням економіко-математичних методів - Дмитрієнко, Данило Олександрович (My University, 2023)
Мета кваліфікаційної роботи полягає в розробці шляхів оптимізації діяльності підприємства в умовах ризику з використанням економіко- математичних методів.
Keywords: ЕКОНОМІЧНИЙ РОЗМІР ЗАМОВЛЕННЯ