Обґрунтування ефективності управлінських рішень на підприємстві (за матеріалами АТ «Нiкопольський завод феросплавiв») - Ягупова, Анастасія В'ячеславівна (My University, 2023)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю промислового підприємства. Мета роботи – обґрунтування ефективності управлінських рішень на промисловому підприємстві на підставі аналізу фінансово-економічних результатів його діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: запропоновано створити інтегровану інформаційно-комп’ютерну систему управління усіма бізнес-процесами на акціонерному товаристві «Нікопольський завод феросплавів», створити підприємству автономні бізнес-одиниці з наданням їм максимальної автономії за тими функціональними напрямками, що ними забезпечується; оцінено економічну ефективність від створення віртуального оператора логістики у румунському порті Констанца. Економічна ефективність пропонованих заходів щорічно приноситиме підприємству 447 630 доларів США.
Substantiation of the efficiency of management decisions at the enterprise (based on the materials of JSC “Nikopol Ferroalloy Plant”)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП «Менеджмент»), Дніпро, 2023. Об’єкт розроблення – процес управління діяльністю промислового підприємства. Мета роботи – обґрунтування ефективності управлінських рішень на промисловому підприємстві на підставі аналізу фінансово-економічних результатів його діяльності. Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: запропоновано створити інтегровану інформаційно-комп’ютерну систему управління усіма бізнес-процесами на акціонерному товаристві «Нікопольський завод феросплавів», створити підприємству автономні бізнес-одиниці з наданням їм максимальної автономії за тими функціональними напрямками, що ними забезпечується; оцінено економічну ефективність від створення віртуального оператора логістики у румунському порті Констанца. Економічна ефективність пропонованих заходів щорічно приноситиме підприємству 447 630 доларів США.
Keywords: УПРАВЛІНСЬКІ РІШЕННЯ, ЕФЕКТИВНІСТЬ, ПРОМИСЛОВЕ ПІДПРИЄМСТВО, МЕНЕДЖМЕНТ