Будівництво промислової будівлі арматурного цеху за каркасною конструкцією в м. Дніпро - Алабіат Абдалла, А.М. (My University, 2021)
Кваліфікаційна робота: 81 с., 3 табл., 14 рис., 1 дод., 47 джерел. ВИРОБНИЧА БУДІВЛЯ, КОШТОРИС, ОХОРОНА ПРАЦІ, ПРОМИСЛОВЕ БУДІВНИЦТВО, РОЗРАХУНОК КОНСТРУКЦІЙ, ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ. Об’єкт роботи – будівля арматурного цеху в м. Дніпро. Мета роботи – розробити проєкт будівництва промислової будівлі арматурного цеху за каркасною конструкцією в м. Дніпро. Методи та інструментарій – Згідно ДБН А.2.2-3-2014 Склад та зміст проектної документації на будівництво та ДБН А.3.1-5-2016. Організація будівельного виробництва. Графічна частина роботи виконана за допомогою програмного комплексу AutoCAD, кошторисні розрахунки – Будівельні Технології: КОШТОРИС. Отримані результати і новизна – обрано ділянку під забудову з відповідним цільовим призначенням; наведено загальні відомості щодо об’єкту проектування; розроблені основні архітектурно-планувальні та конструктивні рішення; виконано теплотехнічний розрахунок; виконано розрахунок попередньо напруженої плити покриття з механічним стягненням арматури на упори; розглянуто питання технології і організації виробництва земляних робіт: визначено склад та об’єми робіт; обрано та обґрунтовано відповідні машини, механізми та устаткування з техніко-економічним порівнянням засобів механізації; розраховано основні техніко-економічні показники проєкту; пророблено питання охорони праці при організації будівельного майданчика, питання пожежної безпеки та техніки безпеки при виробництві земляних робіт. Взаємозв’язок з іншими роботами – продовження інноваційної діяльності кафедри будівництва, геотехніки і геомеханіки НТУ «Дніпровська політехніка» в сфері будівництва та цивільної інженерії.

Qualifying work: 81 pp., 3 tables, 14 Figure, 1 supplement, 47 sources. РRODUCTION BUILDING, ESTIMATE, LABOR PROTECTION, INDUSTRIAL CONSTRUCTION, CALCULATION OF STRUCTURES, TECHNOLOGY AND ORGANIZATION OF WORKS. The object – building of the reinforcement shop in Dnipro. The purpose of the work is to develop a project for the construction of an industrial building of the reinforcement shop on a frame structure in the city of Dnipro. Methods and tools – Using DBN A.2.2-3-2014 Composition and content of design documentation for construction and DBN A.3.1-5-2016. Organization of construction production. The graphic part of the work is performed with the help of the AutoCAD software package, estimated calculations – BTS Computer Logic®. The obtained results and news – the site for construction with the corresponding purpose is chosen; provides general information about the design object; developed basic architectural-planning and constructive decisions; thermal calculation was performed; the calculation of the pre-stressed coating plate with mechanical tightening of the reinforcement on the stops is performed; the issues of technology and organization of earthworks production are considered: the composition and scope of works are determined; the corresponding machines, mechanisms and equipment with technical and economic comparison of means of mechanization are selected and substantiated; the main technical and economic indicators of the project are calculated; the issues of labor protection in the organization of the construction site, the issues of fire safety and safety in the production of earthworks were worked out. Relationship with other works – continuation of innovative activities of the Department of Construction, Geotechnics and Geomechanics of Dnipro University of Technology in the field of construction and civil engineering. 5 ЗМІСТ ВСТУП .........................................................................................
Keywords: ВИРОБНИЧА БУДІВЛЯ; ПРОМИСЛОВЕ БУДІВНИЦТВО; РОЗРАХУНОК КОНСТРУКЦІЙ; ТЕХНОЛОГІЯ І ОРГАНІЗАЦІЯ РОБІТ; КОШТОРИС