Комп'ютерна система юридичної фірми "Legalitas" з реалізацією побудови, налаштування та безпеки корпоративної мережі - Шаравара, Сергій Володимирович (My University, 2023)
Об’єкт розробки: комп’ютерна система для компанії ― «Legalitas» та налаштуванням корпоративної мережі. Мета: створення комп’ютерної системи для компанії ― «Legalitas»
Keywords: VLAN, ACL, DHCP, VPN, NAT, МАРШРУТИЗАТОР, КОМУТАТОР, CISCO, CISCO PACKET TRACER