Перспективи використання технологій дизайн-мислення в публічному управлінні - Циба Ксенія Геннадіївна (My University, 2024)
ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ, ТЕХНОЛОГІЯ ДИЗАЙН-МИСЛЕННЯ, МЕХАНІЗМИ РОЗВИТКУ ПУБЛІЧНОГО УПРАВЛІННЯ, ПОСЛУГИ Пояснювальна записка кваліфікаційної роботи бакалавра на тему «Перспективи використання технологій дизайн-мислення в публічному управлінні». 53 с., 8 рис., 2 табл., 50 використаних джерел, додатки. Об'єкт дослідження – суспільні відносини, що виникають під час використання технологій дизайн-мислення в публічному управлінні. Предмет дослідження – перспективи використання технологій дизайн- мислення в сфері публічного управління. Мета роботи полягає в вивчення теоретичних засад і розробка практичних рекомендацій щодо перспектив використання технологій дизайн- мислення в публічному управлінні з метою покращення якості послуг та задоволення потреб суспільства. Отримані результати. У першому розділі здійснено дослідження теоретичних основ технології дизайн-мислення. У другому розділі проаналізовано особливості використання технології дизайн-мислення в публічному управлінні. У третьому розділі розроблено пропозиції щодо вирішення проблем, пов'язаних із застосуванням технології дизайн-мислення в публічному управлінні. Результати роботи матимуть практичну цінність для управлінських структур та органів влади, які зможуть використати їх для покращення якості своєї діяльності та взаємодії з громадянами. Сфера використання результатів роботи полягає в тому, що розроблені практичні рекомендації можуть бути застосовані в органах публічного управління при удосконаленні їх діяльності за допомогою дизайну мислення.