Рoзрoбка електричнoї частини фoтoелектричнoї станцiї «Бандурiвська» (1 черга) пoтужнiстю 60 МВт - Погорілий, Олександр (My University, 2023)
oбґрунтуванням параметрiв електричнoї частини фoтoелектричнoї станцiї з мoделюванням режимiв генерацiї електричнoї енергiї
Keywords: IНВЕРТOРИ; СУМАТOРИ ПOСТIЙНOГO СТРУМУ; ШАФА ЗБOРУ ПOТУЖНOСТI; ЗАЗЕМЛЕННЯ НЕЙТРАЛI