Геолого-технологічні особливості Шуринського газоконденсатного родовища (Україна) - Ішков, Валерій Валерійович; Березняк, Олена Олександрівна; Чечель, Павло Олегович (My University, 2024)
Шуринське газоконденсатне родовище розташоване в Зміївському районі Харківської області на відстані 20 км від м. Зміїв. В тектонічному відношенні воно знаходиться в центральній частині північної прибортової зони Дніпровсько-Донецької западини. На 1.01 2022 р. родовище знаходилось у розвідці з одночасною дослідно-промисловою експлуатацією.
Keywords: Дніпровсько-Донецька западина; монокліналь; Шуринське газоконденсатне родовище