Можливості 3D реконструкції біологічних матеріалів в Blender - Лукін А. А. (НТУ «ДП», 2024)
Сучасні дослідження у галузі біомедичного матеріалознавства потребують інструментів, що дозволяють проводити високоякісну 3D реконструкцію складних біологічних структур.
Keywords: 3D реконструкція; біологічний матеріал; Blender