Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "Імперіал" на вул. Новоорловская 30 в м. Дніпр з розробкою дільниці передпродажної підготовки автомобілів - Любкін, Дмитро Олександрович (My University, 2020)
Проект реконструкції станції технічного обслуговування легкових автомобілів "Імперіал" на вул. Новоорловская 30 в м. Дніпр з розробкою дільниці передпродажної підготовки автомобілів
Keywords: реконструкція, станція технічного обслуговування, СТО