Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства - Новікова Аліна Максимівна (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент), Дніпро, 2025. Об’єктом розроблення виступає управління персоналом підприємства. Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка рішень у сфері управління персоналом підприємства Основні результати кваліфікаційної роботи бакалавра полягають у такому: узагальнено теоретичні основи управління персоналом; проаналізовано діяльність ПрАТ «ВФ Україна»; подано рекомендації з управління персоналом на ПрАТ «ВФ Україна»; визначено економічну ефективність запропонованих рекомендацій для ПрАТ «ВФ Україна».
Substantiation of the effectiveness of decisions in the field of personnel management of the enterprise
Новікова А.М. Обґрунтування ефективності рішень у сфері управління персоналом підприємства / А.М. Новікова – Д. : НТУ «ДП», 2025. – 104 с.
Keywords: ЕФЕКТИВНІСТЬ УПРАВЛІНСЬКИХ РІШЕНЬ; КАДРОВА ПОЛІТИКА; МОТИВАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ; ОРГАНІЗАЦІЙНА ЕФЕКТИВНІСТЬ; ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ; УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ