Кіберфізична система комплекса по виготовленню технічного мастила підприємства “TechLube” з детальним опрацюванням побудови та налаштування корпоративної мережі - Степанченко Сергій Романович, Сергій Романович (My University, 2024)
Об’єкт розробки: Кіберфізична система комплекса по виготовленню технічного мастила підприємства “TechLube”. Мета: створення кіберфізичної системи на базі комплексу технічних засобів на базі мікропроцесорної техніки; створення та моделювання комп’ютерної мережі для підрозділів підприємства “TechLube”. Кіберфізична система розроблена таким чином, щоб забезпечити можливість гнучкого зміни кількості та набору функцій шляхом перепрограмування та регулювання швидкості роботи технологічного обладнання за допомогою налаштувань, що передаються промисловою мережею з комп'ютера оператора.
Keywords: КІБЕРФІЗИЧНА СИСТЕМА, КОМП’ЮТЕРНА МЕРЕЖА, МЕРЕЖЕВІ ЗАСОБИ, ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ