Тенденції розвитку маркетингових комунікацій - Лисенко, І. В.; Артеменко, К. Т. (НТУ ДП, 2023)
Новітні тенденції розвитку маркетингових комунікації знаходяться в безперервному удосконаленні. Вони змінюються, оновлюються, пристосовуються до нових умов, вимог споживачів та науково-технічних процесів, що відбуваються у сучасному світі. Прийнято вважати, що персональний продаж, PR, стимулювання збуту та реклама є класичними видами маркетингових комунікацій. У наш час вони поступово переходять на сучасні інноваційні процеси, що щільно переплітаються з інтернет- ресурсами.
Keywords: маркетингові комунікації; науково-технічні процеси; інструменти маркетингу; тенденції розвитку маркетингових комунікацій