Проєкт станції технічного обслуговування з розробкою технології ремонту підвіски автомобілів - Бовкун А. А. (My University, 2025)
Кваліфікаційна робота ступеня бакалавра студента Бовкуна Артема Андрійовича академічної групи 274-21-1 ММФ спеціальності 274 Автомобільний транспорт. Метою роботи є підвищення ефективності та якості ремонту підвіски легкових автомобілів шляхом розробки сучасної технології технічного обслуговування та ремонту й удосконалення організаційної моделі спеціалізованої станції технічного обслуговування
Keywords: ПІДВІСКА; ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ; СТО; ТЕХНОЛОГІЯ; РЕМОНТ; ДІАГНОСТИКА; ЕФЕКТИВНІСТЬ; Автомобіль