Особливості процесу дифузії інновацій на промисловому підприємстві у сучасному економічному середовищі - Решетілова, Т. Б. (НГУ, 2012)
Сьогодні в сучасному економічному середовищі відбувається активне створення нових організаційних форм маркетингу, що відбивають зміни у відносинах промислових підприємств із зовнішнім середовищем. Це викликано цілим рядом факторів, серед яких необхідно виділити забезпечення прискорення темпів інноваційного розвитку підприємства.
Keywords: дифузії; диффузии; інновації; инновации; промислове підприємство; промышленное предприятие; сучасне економічне середовище; современная экономическая среда