Стеганографічне вбудовування інформації в цифрове зображення із використанням вейвлет-фільтрів - Астахов, Олександр Олегович (Національний ТУ «Дніпровська політехніка», 2021)
У роботі запропоновано підхід до стеганографічного вбудовування повідомлення в цифрове зображення формату JPEG 2000 із збереженням цілісності впровадженої інформації та оцінено його ефективність. За наслідками досліджень зроблено висновки щодо рішення поставленої задачі.
Keywords: КОЕФІЦІЄНТ СТИСНЕННЯ, ДИСКРЕТНЕ ВЕЙВЛЕТ ПЕРЕТВОРЕННЯ, КОМП’ЮТЕРНА СТЕГАНОГРАФІЯ, ЦИФРОВЕ ЗОБРАЖЕННЯ, ПСЕВДОВИПАДКОВА ПОСЛІДОВНІСТЬ, ПІКОВЕ ВІДНОШЕННЯ СИГНАЛУ ДО ШУМУ, ІМІТАЦІЙНЕ МОДЕЛЮВАННЯ