Адміністративно-правові засади реформування публічного управління в умовах воєнного стану - Степаненко, Ігорь Леонідович (My University, 2022)
Обґрунтування адміністративно-правових засад та методичних підходів щодо удосконалення системи соціального забезпечення військовослужбовців.
Keywords: СОЦІАЛЬНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ; НОРМАТИВНО-ПРАВОВА БАЗА; ЗБРОЙНІ СИЛИ УКРАЇНИ; ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЕЦЬ; СОЦІАЛЬНА ДОПОМОГА