Особливості будови та речовинного складу продуктивної товщі пісків Присамарівського родовища (Дніпропетровська обл.). - Забуйський, Андрій Вячеславович (My University, 2021)
Об'єкт досліджень: характер зміни речовинного складу пісків в продуктивній товщі Присамарівського родовища. Предмет дослідження – будова та речовинний склад продуктивної товщі пісків Присамарівського родовища.
Keywords: ПІСКИ; РЕЧОВИННИЙ СКЛАД ПІСКІВ; ЯКІСНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПІСКІВ; МОРФОМЕТРИЧНИЙ АНАЛІЗ