Вивчення негативних геоекологічних явищ південно-західної частини Кривбасу геофізичними методами - Свистун, В. К.; Золотарьова, Л. Й.; Пігулевський, П. Г. (My University, 2015)
Наведено результати вивчення геофізичними методами проблеми підтоплення південно-західної частини Кривбасу.

Приведены результаты изучения геофизическими методами проблемы подтопления юго-западной части Кривбасса.

The results of the study of the problem of flooding of southwestern part Kryvbas by geophysical methods are introduced.
Keywords: Кривбас; Кривбасс; геоекологічний моніторинг; геоэкологический мониторинг; геоекологічна проблема; геоэкологическая проблема; геофизический метод исследования; геофізичний метод дослідження