Комп’ютерна система Дніпропетровського обласного центру зайнятості з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки мережі - Бобошко, Роман Віталійович (My University, 2021)
Об’єкт: комп’ютерна система Дніпропетровського обласного центру зайнятості з детальним опрацюванням побудови, налаштування та безпеки мережі. Мета: створення комп’ютерної системи для обласного центру зайнятості. Орієнтована на збір, передачу та підготовку інформації про роботодавців та можливість швидкого та безпечного обміну інформацією між відділами, розроблена комп’ютерна система об’єднує вакансії, шукачів роботи та можливості професійного навчання.
Keywords: ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ, МЕРЕЖА, ТОПОЛОГІЯ, LAN, VLAN