Склад мікрофлори біодобрив, отриманих шляхом застосування технологій вермикультивування та компостування - Сідашенко О. І.; Миронова І. Г.; Тимчий К. І. (НТУ "ДП", 2024)
Мета. Дослідження мікробіологічного складу біогумусу порівняно з компостом, отриманих із твердої органічної біомаси після метанового бродіння шляхом технологій вермикультивування та компостування. Purpose. Investigation of the microbiological composition of vermicompost in comparison with compost obtained from solid organic biomass after methane fermentation using vermicompostsing and composting technologies.
Composition of microflora of biofertilizers obtained using vermicomposting and composting technologies
Keywords: біогумус; вермикультивування; компостування; еколого-трофічні групи мікроорганізмів; амоніфікатори; мікроміцети; актиноміцети; КУО/мл; vermicompost; vermicomposting; composting; ecological and trophic groups of microorganisms; ammonifiers; micromycetes; actinomycetes; CFU/ml