Розробка заходів підвищення економічної ефективності в умовах розширення зовнішньоекономічної діяльності підприємства (за матеріалами ТОВ «СТО БАЛКАНКАР») - Баранник, Ірина Олександрівна (My University, 2022)
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення –заходи підвищення економічної ефективності зовнішньої діяльності підприємства ТОВ «СТО БАЛКАНКАР» Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення зовнішньоекономічної діяльності підприємства в умовах її розширення. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено сутність, значення ЗЕД для підприємства та розглянуто особливості її ведення, проаналізовано ефективність діяльності підприємства, розроблено та обґрунтовано напрямки покращення зовнішньоекономічної діяльності в умовах її розширення на підприємств
Development of measures to increase economic efficiency in terms of expanding foreign economic activity of the enterprise (according to LLC "STO BALKANKAR")
Кваліфікаційна робота ступеня магістр спеціальності 073 Менеджмент, НТУ «Дніпровська політехніка» (ОП Менеджмент ЗЕД), Дніпро, 2022. Об’єкт розроблення –заходи підвищення економічної ефективності зовнішньої діяльності підприємства ТОВ «СТО БАЛКАНКАР» Мета роботи – теоретичне обґрунтування та розробка практичних рекомендацій щодо удосконалення зовнішньоекономічної діяльності підприємства в умовах її розширення. Основні результати кваліфікаційної роботи магістра полягають у такому: досліджено сутність, значення ЗЕД для підприємства та розглянуто особливості її ведення, проаналізовано ефективність діяльності підприємства, розроблено та обґрунтовано напрямки покращення зовнішньоекономічної діяльності в умовах її розширення на підприємств
Keywords: ЕКОНОМІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ, ІМПОРТНІ ОПЕРАЦІЇ, ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ, МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГІЯ