ОСОБЛИВОСТІ МОЛОДІЖНОГО СЛЕНГУ ТА ЙОГО ПЕРЕКЛАД УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ - Гасанова, А.М. (My University, 2023)
Об'єктом дослідження є сленгові вирази англійської мови та їхні еквіваленти в українській мові. Предмет дослідження становлять особливості та засоби перекладу сленгових одиниць з англійської мови на українську. Мета роботи: вивчити особливості використання англомовних молодіжних сленгових одиниць та визначити способи їх перекладу. Методи дослідження: метод порівняльного аналізу, метод системного аналізу джерел, семантико-стилістичний аналіз, метод зіставлення, описовий метод, контрастивний аналіз.