Організація структури матеріалу та процесу навчання з використанням штучного інтелекту - Псюк, В. Р.; Пазиніч, Ю. М. (НТУ ДП, 2024)
У сучасному світі, де інформація стає все більш доступною, важливо вміти не лише надавати її, а й організовувати таким чином, щоб вона була зрозумілою та ефективно засвоювалась. Навички організації матеріалу та процесу навчання стають надзвичайно важливими як для вчителів, так і для тренерів у всіх сферах освіти та навчання. Дана проблематика актуальна для всіх, хто прагне покращити якість навчання та забезпечити успіх своїх учнів чи підопічних, враховуючи необхідність, актуальність та ефективність застосування штучного інтелекту. Метою даного дослідження є вивчення методів організації структури матеріалу та процесу навчання з метою підвищення ефективності освітнього процесу. Розглядаються необхідність, актуальність та ефективність застосування штучного інтелекту у вдосконаленні цих процесів.
Keywords: процес навчання; організація структури матеріалу; штучний інтелект