Теоретичні та практичні аспекти застосування у цивільному процесі фактів, які не потребують доказування - Блінова, Г. О.; Казак, Є. С. (НТУ ДП, 2023)
Підстави звільнення від доказування – це передбачені у цивільному процесуальному законодавстві обставини за наявності яких учасники справи звільняються від доказування в силу наявності у таких обставин правових властивостей доказового характеру.
Keywords: цивільне процесуальне законодавство; теоретичні та практичні аспекти; доказування