Удосконалення багатостадійного гідравлічного розриву пласта на горизонтальних стовбурах свердловини нафтових родовищ - Кирилов, Костянтин Михайлович (НТУ "ДП", 2023)
Практичні результати – розроблено технічний алгоритм проведення, визначено технічне оснащення. Практичне значення для проведення БГРП розроблено технічний алгоритм проведення, визначено технічне оснащення щодо БГРП. У процесі проектування проводилися: літературні дослідження; аналіз шкідливих і небезпечних факторів і заходів для їхнього попередження.
Keywords: ГІДРОРОЗРИВ ПЛАСТА, ПРОПАНТ, СВЕРДЛОВИНА, БАГАТОСТАДІЙНИЙ ГІДРОРОЗРИВ ПЛАСТА