Формування цифрових компетентностей публічних службовців - Бородін, Є. І.; Квітка, С. А. (My University, 2022)
Сучасні цифрові технології змінюють всі сторони життя суспільства. Цифрова трансформація є загальним трендом розвитку людства на перехід до цифрового суспільства. Великі бази даних та штучний інтелект стають невід’ємною складовою управління як в економічній, так і в суспільно-політичній сфері. Можливості існуючих технологій штучного інтелекту, враховуючи сучасні вимоги цифровізації публічного управління є найактуальнішими і затребуванішими до вирішення широкого комплексу адміністративних завдань, пов'язаних з практикою надання публічних послуг громадянам та організаціям.
Keywords: публічна служба; компетентність публічних службовців; цифрова компетентність