Оцінка рівня стохастичності акустичного шуму струйних млинів на основі показника Херста - Алексєєв, М. А.; Прядко, Н. С.; Голінько, О. В. (НТУ ДП, 2022)
Розглянуто метод фрактального аналізу часових рядів як показник Херста та його застосування для оцінки стану струменевого млина. Показано зв'язок між режимами роботи струменевого млина та показником Херста.
Keywords: фрактальний аналіз; показник Херста; стан струменевого млина