Розвиток ресурсного забезпечення підприємств охорони здоров’я на регіональному рівні - Мартинюк, Марія Едуардівна (My University, 2022)
Визначаються теоретичні та практичні засади ресурсного забезпечення підприємств охорони здоров’я та обґрунтування напрямів його покращення
Keywords: СФЕРА ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; ФІНАНСИ; МЕДИЧНЕ СТРАХУВАННЯ; ДЖЕРЕЛА ФІНАНСУВАННЯ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; РЕФОРМУВАННЯ СФЕРИ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я; АНАЛІЗ ФІНАНСУВАННЯ ВИДАТКІВ