Стратегічне управління сталим розвитком аграрних підприємств: політика країн ЄС та українські реалії - Голуб, І. О.; Орєхова, А. І. (НТУ ДП, 2024)
Сутність стратегічного управління аграрними підприємствами полягає у визначенні та реалізації довгострокових цілей та стратегій, спрямованих на досягнення конкурентних переваг та стійкого успіху в галузі сільськогосподарського бізнесу. Такий вид управління набуває особливого значення через постійні зміни на ринку, зростаючу конкуренцію, швидкі технологічні інновації та зміни в регулюванні аграрного сектора.
Keywords: стратегічне управління; сталий розвиток; аграрне підприємство